lördag 25 mars 2006

LSD!

2006-03-25 (Daniel)Dagens ismetetur blev en händelserik upplevelse, tyvärr inte fiskemässigt. Det började med att något smarthuvud hade satt upp en bom över vägen till den tilltänkta fiskeplatsen. FUCK. Jag hade kört en halvtimme helt i onödan. Det fick bli en nödlösning. På väg dit höll jag på att köra på den beryktade vargen som det har stått om i AT, eller snarare vargarna. För det var två stycken som kom kutande rakt emot bilen, mellan viltstängslen. (Det var absolut inga hundar på lösen.) Snacka om att jag blev paff. Jag hade under föregående tur hittat rådjurskadaver ute på isen. Fisket blev en seg historia. Lång att gå och dåligt med action, Blev en 3-4 kilos. När jag väl var på väg hem över isen så kom det en travhäst och kusk farande som ett lokomotiv över isen. (Börjar nästan låta som en LSD-tripp. Först vargarna och sen en travhäst.)

söndag 19 mars 2006

FF

2006-03-19(Daniel) Kortpass ismete efter storgädda. Ett pill den här gången. Men vad f-n tog fisken vägen. Vad är det som händer??? VARFÖR FÅR JAG INGET? Två ff-turer i rad, har det hänt mig förut

fredag 17 mars 2006

FF!

2006-03-17(Daniel) Skymningsfiske efter gös. Så förbannat segt. Inte ens en liten gäddsnipa behagade att ta mina betesfiskar.

söndag 12 mars 2006

Segt fiske

Jag(Daniel) körde ett mycket kort ismetepass. Jag hade fortfarande känningar av influensan. Blev två mindre gäddor. En på 2kg och den andra på 4,5kg.

tisdag 7 mars 2006

Fiske med Rasmus

Jag(Daniel) tog med mig min 4årige son Rasmus ut på lite fiske. Nu gällde det verkligen att få fisk så man inte spolierade hans framtida fiskeintresse. Tack och lov så fick han en abborre efter en dryg minut. Jag agnade på abborren på vårat enda ismetespö. Snacka om flyt tog inte fem minuter innan vippan signalerade napp. En lagom stor gädda för en fyraåring. Rasmus blev super lycklig. :) Men hålla i gäddan det ville han inte. Blev ytterligare tjugo små abborrar på den drygt timmslånga turen. Det blev helt klart ett trevligt första fiskeminne.

lördag 4 mars 2006

Inget fiske-Not

2006-03-04 Det var tänkt att bli en fiskefri helg. Men det kanonfina vädret gjorde att jag(Daniel) inte kunde låta bli att ta en kort solotur på eftermiddagen. Gäddorna var i stöten. Jag fick snabbt fyra stycken.(2kg 3,8kg 4,1kg och 4,3kg) Ingen bjässar. De gav ändå en mycket fin eftermiddag lite extra krydda.