måndag 31 mars 2008

Mjörntur

Var ute en blåsig tur på Mjörn.
Det blev 5st i båten 2st tappade, största på 4kg.
En ok tur.

söndag 30 mars 2008

Ett kort pass.

Idag blev det en kort tur ut på sjön. En kompis frågade om jag ville med en sväng. Jag mötte upp honom vid en badstrand. Blåste hårt men blev tre napp varav två hamnade i båten innan jag blev ilandsatt. Inga större gäddor, kring fyra kilo.

onsdag 26 mars 2008

Isfiske del två..

Att man kan bli så glad för en så liten fisk(var ju PB,då)

tisdag 25 mars 2008

Vart tog isen vägen?

Visst blir man sugen.. Filmsnutt från 2005.(68mb)

Det är fan i mig tur att man har lärt sig ett och annat sedan dess. Vilka blåbär;)

måndag 24 mars 2008

Gäddfiske på Mjörn

Så var det dags att fiska lite. Det var ju ganska länge sedan. Valet blev flötestrolling på Mjörn. Inte så upphetsande. Dröjde någon timme innan jag fick napp och linan går av!? Va fan!
Blev till sist fem napp och två landade. Största på 5,7kg. Sedan drog ett snöoväder in över sjön och aktiviteten i vattnet avtog. Det som gav mest var att vi hitade ett för oss nytt område med gott om fisk:)

Trött fiskare;)

söndag 16 mars 2008

Fiske va fan är de?

Trodde inte det kunde hända,,,, Är helt jävla less på allt va fiske heter,,,, Får la hoppas det går över. Orkar inte ens se på skiten. Kanske är det avsaknaden av isfisket som tog knäcken på mig.. Är inne på femte veckan nu :S.

Mitt nygamla intresse kommer hem om två veckor. Då jäklar hoppas vi att gnistan tänds.

En riktig liten vilde,,,,,

söndag 9 mars 2008

Vad mer kan man önska!

Tack för uppvaktningen på min stora dag. Ni träffade verkligen rätt med presenterna, det skall bli kul. Vi har ju även fått tillökning i båtfamiljen:). "Flamman" en rödlätt flicka som är "öppen" för det mesta (fisket). /Go och glad 30 åring

lördag 1 mars 2008

Spinnfiske

Testade lite spinnfiske efter gädda för att se om det stod någon leksugen sugga i viken. Men icke... Spinnfiske är inget för mig,, Fy fan vilket tråkigt fiske....